Företagsevent

Klättring

Jag har klättrat i drygt 25 år både utomhus på berg/ klippor i Sverige och runt om i Europa och på inomhusväggar. Klättring är en väldigt rolig träningsform där man får använda både styrka och smidighet, man tränar i princip hela kroppen. En rolig aktivitet att göra tillsammans med sin personal. Klättringen kommer vara på inomhusväggen på Hangaren i Ryd och därav måste jag följa deras öppettider. Jag kan ta en grupp upp till 6 personer, är ni fler efter överenskommelse.

Kostnad per person är 200 kr ex. moms. Då ingår inträde, utrustning, genomgång, säkring och klättertips ifrån mig.

Mountainbike

Jag har cyklat mountainbike i drygt 25 år runtom i Sverige och Europa, jag kör även en del tävlingar men endast som motionär.

Det är en rolig träningsform där det händer något hela tiden, som liksom klättring tränar i princip hela kroppen och ger en grym kondition då ett cykelpass oftast blir som ett långt intervallpass.

Jag erbjuder guidning på två ställen i dagsläget, Omberg och Olstorp. Mountainbikes bör man helst ha en själv, kan ev ordna så jag kan låna ett par stycken.

Under cykelrundan kan jag om ni önskar komma med tips och ideer för att kunna köra bättre över trixiga partier eller annat som man har funderingar kring.

Beskrivning turer:

Omberg: Totalt ca 3-3,5 mil inte så teknisk runda (några tekniska partier såklart), väldigt kuperat, blir många höjdmeter men en otroligt fin runda, där vi mixar mellan singeltracks, grusväg och asfalt. Fika på toppen av hjässan känns som obligatoriskt.

Olstorp Ljungsbro: Här kan man välja lite hur långt man vill köra men kommer cykla delar av svarta banan eller hela beroende på nivån på gruppen. Här är det ganska teknisk stig men som sagt jag kan blanda upp den med lite andra fina rundor runt Olstorp.

Kostnad för en grupp upp till 5 personer är 400 kr ex moms/person. Är ni fler, pris efter överenskommelse.

Övrigt

Dessa företagsevent är självklart även för er som vill ge bort en upplevelse till någon, svensexa, möhippa eller kompisgänget som vill hitta på nåt kul ihop. Hör av er på mail till fia.forslind@gmail.com för prisinfo eller andra funderingar.