Mountainbikekurser i vår

Vill du komma igång med mountainbike till våren? Jag erbjuder med start i april nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna i mountainbike, få pepp och mod att klara av steniga stigar, uppför och nerförsbackar, samt träffa nya cykelvänner. Jag har planerat för två kursomgångar. Schemat för omgång två kan komma att ändras beroende på nivå på deltagarna.

Jag har cyklat mountainbike i många år på många ställen här i Sverige och även i Europa och jag kör även en del tävlingar. Jag erbjuder små grupper, max 6 st i varje grupp så att jag verkligen kan se alla i gruppen.

Respektive kurs är på fem tillfällen med start den 13e april. Pris för en kurs är 1700kr

Anmälan och eventuella frågor till Fia.Forslind@gmail.com.

 

Kurs April - Nybörjarkurs (sista anmälan 9/4)

Torsdag 13/4 17:30Samling Olstorp motionscenter. Vi går igenom hur cykeln fungerar, position på cykeln, stämmer av lite nivån på gruppen. Cyklar en sväng i skogen.
Lördag 15/4 09:30Samling ishallen i Mjölby. Vi fortsätter träna på stigcykling men även lite teknikträning på deras teknikområde.
Torsdag 20/4 17:30Samling Olstorp. Vi nöter vidare på olika hinder som man kan stöta på som mtb-cyklist, upp o nedförsbackar och lite stökigare stigar.
Lördag 22/4 09:30Samling Hällaskolan Borensberg. Vi cyklar milspåret här, inte så stökigt spår men här kan vi träna på längre distans samt att få upp lite fart på cykeln.
Lördag 29/4 09:30Samling Olstorp. Vi cyklar delar eller hela av det långa mtb-spåret i Olstorp. Jag bjuder på fika efter detta pass😊.

Kurs Maj - Nybörjarkurs/fortsättning (sista anmälan 30/4)

Torsdag 4/5
17:30
Samling Olstorp motionscenter. Vi går igenom hur cykeln fungerar, position på cykeln, stämmer av lite nivån på gruppen. Cyklar en sväng i skogen
Lördag 6/5
09:30
Samling ishallen i Mjölby. Vi fortsätter träna på stigcykling men även lite teknikträning på deras teknikområde.
Torsdag 11/5
17.30
Samling Olstorp. Vi nöter vidare på olika hinder som man kan stöta på som mtb-cyklist, upp o nedförsbackar och lite stökigare stigar.
Torsdag 18/5
15.00 (tid kan justeras, röd dag)
Samling Hällaskolan Borensberg. Vi cyklar milspåret här, inte så stökigt spår men här kan vi träna på längre distans samt att få upp lite fart på cykeln.
Lördag 20/5
09:30
Samling Olstorp. Vi cyklar delar eller hela av det långa mtb-spåret i Olstorp. Jag bjuder på fika efter detta pass😊