Mountainbikekurser i höst

Vill du komma igång med mountainbike till hösten ? Jag erbjuder med start i september nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna i mountainbike, få pepp och mod att klara av steniga stigar, uppför och nerförsbackar, samt träffa nya cykelvänner.

Jag har cyklat mountainbike i många år på många ställen här i Sverige och även i Europa och jag kör även en del tävlingar. Jag erbjuder små grupper, max 6 st i varje grupp så att jag verkligen kan se alla i gruppen.

Kursen är på fem tillfällen med start  7/9. Pris för en kurs är 1700kr

Anmälan och eventuella frågor till Fia.Forslind@gmail.com.

 

Kurs September - Nybörjarkurs (sista anmälan 3/9)

Torsdag 7/9 17:30Samling Olstorp motionscenter. Vi går igenom hur cykeln fungerar, position på cykeln, stämmer av lite nivån på gruppen. Cyklar en sväng i skogen.
Lördag 9/9 09:30Samling ishallen i Mjölby. Vi fortsätter träna på stigcykling men även lite teknikträning på deras teknikområde.
Torsdag 14/9 17:30Samling i Sya skidstadion. Vi nöter vidare på olika hinder som man kan stöta på som mtb-cyklist, upp o nedförsbackar och lite stökigare stigar.
Lördag 16/9 09:30Samling Hällaskolan Borensberg. Vi cyklar milspåret här, inte så stökigt spår men här kan vi träna på längre distans samt att få upp lite fart på cykeln.
Lördag 30/9 09:30Samling Olstorp. Vi cyklar delar eller hela av det långa mtb-spåret i Olstorp. Jag bjuder på fika efter detta pass😊.