Mountainbikekurs – nybörjare – start i april.

Vill du komma igång med mountainbike till våren ? Jag erbjuder nybörjarkurs, med start i april, för dig som vill lära dig grunderna i mountainbike, få pepp och mod att klara av steniga stigar, uppför och nerförsbackar, samt träffa nya cykelvänner.

Jag har cyklat mountainbike i många år på många ställen här i Sverige och även i Europa och jag kör även en del tävlingar. Jag erbjuder små grupper, max 6 st i varje grupp så att jag verkligen kan se alla i gruppen.

Kursen är på fem tillfällen med start den 18/4. Sista anmälan 14/4. Pris för kursen 1800kr.
(friskvårdspeng går att använda)

Anmälan och eventuella frågor till Fia.Forslind@gmail.com.

 

Nybörjarkurs i April

Torsdag 18/4 17:30Samling Olstorp motionscenter. Vi går igenom hur cykeln fungerar, position på cykeln, stämmer av lite nivån på gruppen. Cyklar en sväng i skogen.
Lördag 20/4 kl 9.30Samling ishallen i Mjölby. Vi fortsätter träna på stigcykling men även lite teknikträning på deras teknikområde.
Torsdag 25/4 kl 17.30Samling i Sya skidstadion. Vi nöter vidare på olika hinder som man kan stöta på som mtb-cyklist, upp o nedförsbackar och lite stökigare stigar.
Lördag 27/4 kl 9.30Samling Hällaskolan Borensberg. Vi cyklar milspåret här, inte så stökigt spår men här kan vi träna på längre distans samt att få upp lite fart på cykeln.
Torsdag 2/5 kl 17.30 Samling Olstorp. Vi cyklar delar eller hela av det långa mtb-spåret i Olstorp. Jag bjuder på fika efter detta pass😊.